Mīkini Hoʻoluu-Miling Pono Pono T7240

ʻO ka wehewehe pōkole:

Nā hiʻohiʻona: 1. Hoʻohana nui ʻia ka mīkini no nā lua nui a hohonu (e like me ke kino cylinder o ka locomotive, mokuahi, kaʻa), hiki ke wili i ka ʻili o ka cylinder. 2. Servo-motor hoʻomalu i ka papaʻaina longitudinal neʻe a me ka milo i luna a me lalo, Spindle rotation adopts variable-frequency motor e hoʻololi i ka mämä holo, no laila, hiki ke hoʻokō i ka stepless wikiwiki hoʻololi hoʻoponopono. 3. Hoʻolālā ʻia ka uila o ka mīkini no ka PLC a me ka pilina kanaka-mīkini. Model T7240 Max.boring anawaena Φ40...

Huahana Huahana

Huahana Huahana

Nā hiʻohiʻona:

1. Hoʻohana nui ʻia ka mīkini no ka hoʻoluhi ʻana i nā lua nui a hohonu (e like me ke kino cylinder o ka locomotive, mokuahi, kaʻa), hiki ke wili i ka ʻili o ka cylinder.

2. Servo-motor hoʻomalu i ka papaʻaina longitudinal neʻe a me ka milo i luna a me lalo, Spindle rotation adopts variable-frequency motor e hoʻololi i ka mämä holo, no laila, hiki ke hoʻokō i ka stepless wikiwiki hoʻololi hoʻoponopono.

3. Hoʻolālā ʻia ka uila o ka mīkini no ka PLC a me ka pilina kanaka-mīkini.

Hoʻohālike T7240
Max.boring anawaena Φ400mm
Max. hohonu hooluu 750mm
Hele kaʻa spindle 1000mm
ʻO ka wikiwiki spindle (ka hoʻololi wikiwiki ʻole no ka hoʻololi pinepine ʻana) 50 ~ 1000r / min
ʻO ka neʻe ʻana o ka ʻai spindle 6~3000mm/min
Ka mamao mai ka axis spindle a i ka mokulele kū pololei 500mm
ʻO ka mamao mai ka ʻaoʻao hope o ka spindle a i ka ʻili papa 25~ 840 mm
Nui papa L x W 500X1600 mm
Papakaukau hele lōʻihi 1600mm
Mekini nui 33HZ,5.5KW
Ka pololei o ka mīkini ʻO ka pololei ʻana o ke ana ʻana IT7
Ka pololei ana o ka wiliwili ana IT8
ʻōpuni 0.008mm
ʻO ke kinikini 0.02mm
ʻOluʻolu ʻoluʻolu Ra1.6
ʻO ka wili palaoa Ra1.6-Ra3.2